TEXAS CHICKEN pertama di JOHOR BAHRU!!

As'salam semua. Hujung minggu nie mesti dah plan nak jalan-jalan dengan family kan. Dah plan nak makan kat mana? Hari nie saya nak share tempat makan best yang kini baru dibuka di Johor Bahru iaitu TEXAS CHICKEN di City Square.


Texas Chicken dah buka cawangan yg pertama di Johor tau. Hari tu saya berpeluang dapat merasa sendiri menu hidangan dari Texas Chicken. Menu yang disediakan sangat berbeza dengan makanan segera di restoran yang lain kerana terdapat pelbagai rasa ayamnya yang besar,rangup dan membuatkan saya akan datang lagi kesini. Makanan yang paling saya suka iaitu Honey butter biscuit. Ia seperti muffin tapi dibakar ranggup sedap dimakan semasa dihidangkan panas-panas.

Disini saya nak kongsi antara hidangan yang paling popular. Jom layan gambar-gambar pula.

AYAM KEJU BERAPI
SPICY CHICKEN
ORIGINAL CHICKEN

CRUNCHY JALAPENO BURGER, CRUNCHY JALAPENO WRAP ada pada masa tertentu je tau..uollss cepat jgn lepaskan peluang untuk merasa kesedapannya..


MASHED POTATOES saya suka sangat. Dia punya gravy lain dari yang lain.
COLESLAW so YUMMY..
RAISIN BISCUITS serius sedap..
HONEY BUTTER BISCUIT saya makan siap bertambah-tambah..

Ini diantara menu selain ayam & burger iaitu CHEESE FRIES, TENDERS & JALAPENO BOMBERS..

Bila dah makan menu utama tak lengkap pula bila tak ada DESSERT.. So saya nak share DESSERT yang terdapat di TEXAS CHICKEN..
Ini SHORTCAKE nama nya..Dihidangkan segar HONEY BUTTER BISCUIT diletakkan topping ice cream yg sejuk dan sos coklat atau strawberry yg sgt sedap..
ICE CREAM SUNDAE untuk penyejuk tekak..
Untuk penggemar coklat boleh la rasa CHOCOLATE VOLCANO yang dihidangkan panas bersama topping ice cream dan coklat..

Untuk orang johor yang belum pernah mencuba kesedapan hidangan makanan di TEXAS CHICKEN boleh la kunjungi restoran TEXAS CHICKEN di CITY SQUARE Lot J3-21, Level 3.





Post a Comment

6 Comments

  1. Memang best makan kat sini. Macam nak repeat lagi je

    ReplyDelete
    Replies
    1. 22 july nie nak bawa aqil belanje dia mkn sempena buffday dia..:)

      Delete
  2. Replies
    1. best farah..boleh bawa family makan kat luar sebulan sekali..hehe

      Delete
  3. Replies
    1. suzie nak habiskn baucer wat belanja bufday anak 22 july nie..hehe

      Delete