"Jemput Makan" Buffet Ramadhan di Ballroom Renaissance Hotel JB "Jemput Makan" Buffet Ramadhan di Ballroom Renaissance Hotel JB - Siti Suziana Dot Com

"Jemput Makan" Buffet Ramadhan di Ballroom Renaissance Hotel JB

"Jemput Makan" Buffet Ramadhan di Ballroom Renaissance Hotel JB

Alhamdulillah dah seminggu kita berpuasa. Kelmarin aku ada share dengan korang buffet Jemput Makan. Kali ini aku berkesempatan berbuka di Buffet Jemput Makan tapi lokasi yang berbeza iaitu di Ballroom Renaissance Hotel JB.


Kenapa kat BALLROOM pula??!!

Mesti korang nak tahu kan kenapa buat buffet 2 tempat dalam 1 masa kannn..kannn.. ok meh aku explain..hehe 

Kali ini pihak Renaissance telah membuat 2 tempat di Cafe & di Ballroom.. Buffet Jemput makan di Cafe BLD chef-chef  telah menyajikan 400 menu untuk korang rasai & nikmati kemeriahan & suasana di cafe. Harga yang di cas pun berbeza. 

Untuk Jemput Makan Buffet Ballroom pula ia di buat di bilik Ballroom di tingkat 2 Hotel Renaissance ini. Chef-chef menyajikan menu-menu pilihan yang lain dari yang lain. Lagi satu bukan itu sahaja korang tak perlu bersesak nak ambil makanan. Korang akan rasa ada privacy bila nak makan.. Harga yang di cas lebih rendah dari yang di cafe iaitu RM123 seorang.

Tanpa berlengah lagi aku share dengan korang gambar menu-menu yang aku makan.


























kebetulan pula masa malam kita aku & the geng berbuka kat situ ada majlis berbuka puasa bersama kanak² pendidikan khas permas jaya.



setelah bermacam juadah dinikmati terasa pula perut aku dah full..semuanya nak dirasa almaklum la..kang de orang tanya so aku boleh la share dengan korang..betul tak..hehe







kalau korang nak tau bilik ballroom ini boleh memuatkan ramai orang tau..Dah la luas..selesa pula tu..so korang ada privacy untuk bincang-bincang hal masa depan..🤣🤣




kalau nak tau info lanjut boleh la korang contact no dibawah untuk tempahan tempat duduk..Aku dengar² tempat nya hampir fully book untuk sepanjang bulan ramadhan nie.. Apa² pun cepat sebelum terlambat..hehe

Contact us to find more now!
Cafe BLD : +6073813322
Whatsapp : https://wa.me/60177713327 

#renaissancejb #renhotels #discoverthisway #fromthetable #jemputmakanatrenaissancejb





Post a Comment

3 Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.