Ticker

6/recent/ticker-posts

BUFFET BERBUKA PUASA 2024 - FLAVOURS OF NUSANTARA AT LEGOLAND HOTEL JB

BUFFET BERBUKA PUASA 2024 - FLAVOURS OF NUSANTARA AT LEGOLAND HOTEL JB||Mesti ada parents yang mencari buffet berbuka puasa mesra kanak² kan..Jom aku sharing satu tempat yang boleh koramg bawa family berbuka puasa diluar..Sementara menunggu waktu berbuka puasa anak² boleh beraktiviti bermain lego berhadapan dengan Brick Family Restaurant.. Kelmarin aku ajak anak aku semasa ramadhan preview tekun betul anak aku main lego kat situ..๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜


Tahun ini ia membawakan menu bertemakan "FLAVOURS OF NUSANTARA BUFFET DINNER".. pelbagai sajian makanan yang sedap² pasti menjadi pilihan pengunjung disini terutamanya kanak².. 

Menu yang pasti menjadi pilihan korang antaranya Nasi biryani, Kambing Golek, Aneka lauk pauk, Roti Canai, Mee kawah, Nasi goreng kawah, Sup utara, Roti kebab, Pizza, Goreng², seafood grill, Rojak asma, Lemang, Ketupat, Rendang, sushi, Seafood on ice, kuih muih, dessert & bermacam² lagi.. Jom aku share gambar yang aku ambil semasa ramadhan preview menarikkan..๐Ÿ˜Š๐Ÿค—












Untuk peminat sushi & seafood on ice juga ada disediakan..



Bukan itu sahaja live station pun ada juga tau seperti pizza station, murtabak station, goreng² station, churos station, kebab station, kambing golek station, satay station,grill station, mee & nasi goreng kawah station, sup utara station & macam² lagi..














Untuk korang yang mempunyai Annual Pass korang boleh mendapat 10% diskaun utk voucher buffet dinner ini..

Bukan itu sahaja korang juga boleh membawa anak² untuk terokai dunia hidupan laut di SEA LIFE LEGOLAND MALAYSIA..Pas harian serendah RM30 utk sehari bermula 4pm ~ 6pm

Penat beriadah baru la menikmati santapan Buffet Dinner di Bricks Family Restaurant sambil menikmati aturcara yang disediakan๐Ÿ˜Š๐Ÿค—๐Ÿ˜

๐Ÿ€MEET & GREET LEGO KAREKTER

๐Ÿ€PERSEMBAHAN AKUSTIK & TARIAN BUDAYA

๐Ÿ€LUCKY DRAW (Setiap Jumaat & Sabtu)

꧁•⊹٭๐Ÿ•Œ๐™ฑ๐š„๐™ต๐™ต๐™ด๐šƒ ๐™ฑ๐™ด๐š๐™ฑ๐š„๐™บ๐™ฐ ๐™ฟ๐š„๐™ฐ๐š‚๐™ฐ ๐Ÿธ๐Ÿถ๐Ÿธ๐Ÿบ๐Ÿ•Œ٭⊹•꧂

๐Ÿฝ FLAVOURS OF NUSANTARA BUFFET DINNER  ๐Ÿฝ
๐Ÿ“Œ Hotel Legoland Malaysia & Resort
๐Ÿ“… 15 Mar ~ 7 Apr 2024
⏰️ 6pm ~ 10pm

๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ…”๐Ÿ…๐Ÿ…ก๐Ÿ…›๐Ÿ…จ ๐Ÿ…‘๐Ÿ…˜๐Ÿ…ก๐Ÿ…“ ๐Ÿ…Ÿ๐Ÿ…ก๐Ÿ…ž๐Ÿ…œ๐Ÿ…ž
*Beli voucher sehingga 15 Mar 2024*
๐Ÿ’ฐRM158 nett per Dewasa
๐Ÿ’ฐRM80 nett per Kanak² / Warga Emas

๐Ÿ…ฝ๐Ÿ…พ๐Ÿ†๐Ÿ…ผ๐Ÿ…ฐ๐Ÿ…ป ๐Ÿ…ฟ๐Ÿ†๐Ÿ…ธ๐Ÿ…ฒ๐Ÿ…ด
๐Ÿ’ฐRM188 Nett 
๐Ÿ‘จ๐Ÿง•Dewasa
๐Ÿ’ฐRM95 Nett 
๐Ÿ‘ด๐Ÿ‘ต Warga Emas (>60thn)
๐Ÿ’ฐRM95 Nett 
๐Ÿ‘ซ Anak (5~11thn)

Utk tempahan hubungi
☎️ +607-597 8888
๐Ÿ“ง admin.fnbhotel@legoland.my 
๐Ÿ“งinfo@legoland.my
๐Ÿ•Œ Ruang solat disediakan


Post a Comment

0 Comments