Segmen 24 Jam Bloglist #38 Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan Oktober, November dan Disember 2020 di Mialiana.com bermula pada 11.00 pagi 23/9/2020 sehingga 11.00 pagi 24/9/2020. Semua blogger dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com / Like Fanpage Mialiana.com / Follow Instagram @mialiana (mana-mana yang ada)
  2. Buat entri bertajuk Segmen 24 Jam Bloglist #38 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI

10 blog yang bertuah akan dipilih secara manual dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 30 September 2020.

** jom support Mia Liana....

Post a Comment

11 Comments

  1. Cik TK singgah dari segmen yang sama! Good luck!!!

    https://tetikusmerah.blogspot.com/2020/09/segmen-24-jam-bloglist-38-mialianacom.html

    ReplyDelete
  2. Alaaa! Tak sempat nak join segmen mia huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pe shima next time boleh join..kak mia rajin jgk buat give away.. ;)

      Delete
  3. Replies
    1. tq sis lin..saje nak cuba nasib..dulu dah pernah menang sekali..mana la tau kali nie bertuah lagi.. ;)

      Delete
  4. hi . adda singgah
    https://inlove-wanda.blogspot.com/2020/09/segmen-24-jam-bloglist-38-mialianacom.html
    jomlah join meriahkan gwy kak misya ni
    https://inlove-wanda.blogspot.com/2020/09/special-september-giveaway-by-misya.html





    ReplyDelete
  5. salam. terima kasih join.

    senarai peserta ada di https://www.mialiana.com/2020/09/senarai-peserta-segmen-24-jam-bloglist.html

    keputusan pemenang di https://www.mialiana.com/2020/09/pengumuman-pemenang-segmen-24-jam.html

    ReplyDelete
  6. singgah sini minum Ais Latte,jom ngeteh kat blog saya :D

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2020/09/aku-bagi-kotak-misteri-pada-blogger.html

    ReplyDelete