Spinax zero graviti lounge chair

As'salam dan salam 22 syawal..

Di sini sy nak share satu produk yg bg suzie ia sgt la berguna utk org yg sedang mencari-cari kerusi malas yg selesa,tahan lasak dan berstyle😊..


Sejak peristiwa yg berlaku dlm family suzie iaitu husbnd yg terlibat dalam kemalangan. Suzie mencari-cari kerusi malas utk memudahkan pergerakan encik suami utk bangun dan duduk dgn mudah tanpa bantuan org sekeliling.


Tiba2 teringat sebelum nie suzie terlihat iklan di CJ WOW SHOP tentang kerusi malas iaitu SPINAX zero graviti lounge chair. Teruja bila melihat iklan itu bermain dikaca tv, suzie terus berminat nak membeli nya..Terus suzie suruh adik oder kan set kerusi malas utk encik suami..


Tak smpai beberapa hari set kerusi pun sampai..sgt mudah berurusan dgn CJ WOW SHOP.. Uolls semua boleh la terus ke website CJ WOW SHOP utk pembelian barang online.



suka aqil bila brg dh smpai xsabar nak buka.


Ini kelebihan yg ada pada spinax zero graviti lounge chair.


Alhamdulillah..Encik suami selesa ddk kat atas kerusi malas..πŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ€—πŸ€—πŸ˜πŸ˜

Sampai disini saja review sy tentang kerusi malas ini.. InsyaAllah lain masa sy akan bawa kn review produk yg lain..πŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜πŸ€—

2 comments

  1. alhamdulillah,husband suzie selesa dengan kerusi ni,akak tengok pun macam best je ni

    ReplyDelete
  2. When the same principles are transferred to a piece of home furniture, you have an amazingly comfortable chair that also helps deliver health benefits. zero gravity beach chairs

    ReplyDelete