Makan Sedap di Kafe Kiri Kanan, Toppen Tebrau

Makan Sedap di Kafe Kiri Kanan, Toppen Tebrau | Bila tibanya hari weekend mesti kaum isteri nak gantung kuali konon2 tak nak masak nak berehat..Sis salah seorang suri rumah yg tak terlepas dari ciri2 tu..hehe bukan apa sje je nak jalan-jalan cari makan kat luar sana.. Sis pn nak merasa jgk org lain masak betul tak..🤣🤣



Minggu nie sis & family jalan-jalan pergi Mall baru iaitu TOPPEN tebrau yg dekat sebelah IKEA tebrau.. Sis baru berkesempatan nak pergi..Kebetulan adik sis nak servery beli barang kat HARVEY NORMAN so sis pun berjemaah la pergi ke TOPPEN. Bukan main ramai lagi org kat sana sampai sis nak cari parking pn penuh..Lepas dpt parking kita org pn ronda2 cari barang yg nak dicari..


Sampai masa perut lapar sis pn ternampak kafe yg simple je nama nya iaitu KAFE KIRI KANAN dengan tag line MENYENTUH HATI ANDA..Ia menyajikan makanan ASIAN FUSION..Sis masuk kedai tu mmg ramai org nasib baik masih ada tempat kosong lagi utk kita org duduk..Bila tengok kerusi & meja dlm kafe nie teringat zaman sekolah sis pakai meja & kerusi kayu berwarna coklat..🤣🤣

Makanan kat sini memang menarik & sedap.. Kami pn oder Jumbo Chicken Chop, Nasi Chicken Chop Masak Merah, Nasi Ayam Hainan, Chicken Chop Black Pepper & Set Burger.. Tunggu 15~20 minit mknn pn sampai..







Sis mencuba menu yg sis oder memang sedap..Sos black pepper nya betul2 kena dgn tekak sis..Chicken Chop Masak Merah pn sedap..Senang kata semua sedap la..Portion makan memang mengnyangkan.. Harganya pn sangat berpatutan..

Utk uolllss yg berkunjung ke Toppen boleh la singgah makan di Kafe Kiri Kanan..Sampai disini saja yg dapat sis sharing..Next time sis kongsi lg ya..😊😍🤗

5 comments

  1. ni sama tak dengan Kafe Kiri Kanan kat BP tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak pasti pula kak seri..cuba tgk logo & slogan dia sama tak..klo sama mungkin ini cawangan nya..😊🤗

      Delete
  2. MashaALLAH, sedapnya! Dahla aku tengah puasa ganti nih kak! Hahah...nice kan tagline nye tuh, betul betul tersentuh laaaaa~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Makanan nya memang sedap nona..kenyang makan 1 hidangan..harga pn berbaloi2..try la nona..

      Delete
  3. nanti ke Toppen boleh la try makan kat sini..

    ReplyDelete