Wordless Wednesday - Roti Canai black pepper

Wordless Wednesday - Roti Canai black pepper || Kalau sarapan roti canai mesti menjadi salah satu menu pilihan rakyat malaysia. Kali nie aku dapat merasa sendiri Roti Canai Black pepper dekat gerai Che Nah Restaurant semasa aku cari sarapan dekat Langkawi.


Bila makanan dah smpai teruja tgk roti canai dibanjiri kuah black pepper. Nampak mcm sedap, bila dah rasa memang betul² sedap. Rasa roti canai tu macam makan roti john. Dalam roti canai ini ada isi daging yang dipotong² diletakkan hirisan kobis dan dijirus kuah balck pepper banjir satu pinggan. 


Uollss yang dh smpi ke langkawi jangan lupa try roti canai kat restoran Che Nah ini.😊🤗😍😋😋

Post a Comment

2 Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.