Menu baru di Amphawa Boat Noodle



Pada  bulan September yang lepas Amphawa Boat Noodle membawakan menu² baru yang rasa asli seperti makan di thailand. Uollss boleh menikmati hidangan set seperti LUNCH SET, TEA SET or DINNER SET di Amphawa Boat Noodle. 

Kalau uolss rindu boleh la cuba ya. Suzie dah cuba memang kena dengan tekak suzie yang suka kan masakan thailand yang rasa pedas, manis & masam.

Jom tengok gambar yang suzie nak share dengan uollss. Mesti uollss tertarik dengan menu-menu yang disediakan.










Uollss juga boleh mengumpul cop (kumpul 1 cop bila belnja rm10 dalam 1 resit) pada loyalty card yang diberi & redeem (setelah cukup 5 cop) disemua cawangan Amphawa Boat Noodle atau Amphawa Thai Tea & Co. dengan secawan air kegemaran uollss. 

Kunjungi lah Amphawa Boat Noodle & Amphawa Thai Tea & Co. di cawangan yang berhampiran dengan uollss jika berada di JOHOR seperti sutera utama, down town bandar, mount austin, midvelly southkey & paradigm mall.

Post a Comment

6 Comments

  1. Semua menu nampak sedaplahh. Bila dapat turun sana lagi.

    ReplyDelete
  2. rm10 ja utk satu cop? mcm senang betul nak dpt kan !

    ReplyDelete
  3. Lama juga tak pi makan Amphawa ni, Boat Noodle pun sama..menu gini teringin baru lee jenguk makan heheheh

    ReplyDelete
  4. rindunya green curry dia..bila agaknya nak ke amphawa lagi...

    ReplyDelete
  5. Lamanya dah tak menyinggah amphawa.. Terliur tengok makanan tu semua

    ReplyDelete