PG MALL MENAWARKAN KEMPEN MEMBELI-BELAH SEMPENA JUALAN 11.11 INI


PG MALL MENAWARKAN KEMPEN MEMBELI-BELAH SEMPENA JUALAN 11.11 INI ||Semenjak negara kita alami pendemik Covid-19 ini kita nak pergi shopping pun susah..Sekarang kita dah boleh shopping dalam talian ia sangat memudahkan..Kali ini aku nak ajak korang shopping di PG MALL..

Kalau korang nak tahu PG Mall ini salah satu tempat kita boleh beli pelbagai barangan keperluan ataupun kehendak melalui online. Scroll dan masuk cart, kemudian bayar dan tunggu barang sampai.

Kalau korang nak tau PG Mall juga ialah platform E-Commerce tempatan pertama di Malaysia tau. Ia ditubuhkan sejak 2017 lagi. Ia bernaung dibawah Syarikat Emas terbesar Malaysia iaitu PUBLIC GOLD. Yang lebih hebat lagi ia mendapat ranking Top 3 di laman E-Commerce dalam I Price.  

Korang juga boleh shoping bila-bila masa sahaja. Cara nak buat pembayaran pun senang. Ia menerima E-wallet dan semua jenis pemindahan perbankan. Korang boleh la berbelanja dengan senang hati..HaHa..😊😊


#11.11 SALES

Mesti korang tak sabar kan..PG Mall juga ada buat promosi sempena jualan 11.11 ini tau. Korang perlu berbelanja minimum "RM11" dan dapat kan discount 11% dengan menggunakan kod "1111" dengan penghantaran percuma terhad RM4.


#KEMPEN BARANGAN TEMPATAN


Bermula Julai sehingga Disember 2020 PG Mall mengadakan kempen belilah barangan buatan Malaysia.

Korang boleh la gunakan kod dibawah untuk pembelian.

Kupon Kod ; KBBM20 RM20 OFF, Minimum pembelian RM50

Kupon Kod ; KBBM30 RM30 OFF, Minimum pembelian RM100

Bangga dengan barang Buatan Malaysia ||PG Mall Proudly Local

Korang juga boleh shopping pelbagai jenama tempatan seperti home product, groceries, kids and baby, health & beauty, automotive & sports, electronics appliances, fashion & lain-lain lagi.

JOM KITA SUPPORT BARANGAN TEMPATAN dengan hashtag #BarangBaikBarangKita


#BARANGAN TERPILIH UNTUK KBBM

Disini korang boleh tengok barangan yang terpilih untuk KBBM.

GOLD CHOICE

MIZU 

HOE HUP PROCESSING SDN BHD 


 HASANI BOOK 

korang juga boleh pergi ke link dibawah ini juga untuk dapatkan barang-barang promosi dengan harga yang berpatutan.

ECO BREEZE | HEALTH & BEAUTYOLD TOWN WHITE COFFEE | WANG ZHENG CARE | 888 OFFICIAL STORE         


#PG MALL PAY WEEK BONANZA

Bermula 25 October sehingga 5 November 2020, PG Mall menawarkan "Special Dealer Recruitment Drive" PG Mall menawarkan "Purchase wealth card RM200"

Kalau berminat nak jadi:-

"DEALER" boleh buat bayaran penuh RM3000 dengan menggunakan KOD ; KBBMND - Extra 1.5% off.

"PRIORITY DEALER" boleh buat bayaran penuh RM5000 dengan menggunakan KOD ; KBBMPD - Extra 2% off


#TAI FOOK

Bermula 25 October sehingga 5 November 2020, Tai Fook eshop menawarkan emas serendah RM235 per gram menggunakan "KUPON KOD ; KBBM30 RM30 off, Minimum pembelian sebanyak RM100 dan penghantaran percuma.

TAI FOOK


#GOLD PLATED SWAROVSKI

Untuk korang yang minat dengan Swarovski jangan lepaskan peluang untuk memiliki "24K GOLD PLATED SWAROVSKI DINAR CASING PENDANT" tawaran terhad untuk 500 pembeli terawal dengan harga RM648.

GOLD PLATED SWAROVSKI


Bermacam-macam tawaran yang menarik PG Mall berikan..Jom la kita sokong barangan buatan Malaysia dengan harga yang lebih jimat.


INFO LANJUT BOLEH LAYARI;

WEBSITE || FACEBOOK || INSTAGRAM || TELEGRAM ||

#PGMall  #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Shopnow #Shoponline #ByMalaysiansToMalaysians #BarangBaikBarangKita #1111sales #bonanzapayweek #taifook #Stayathome

Post a Comment

4 Comments

  1. promotion PG mall ni, berhantu... aduhhh tak pernah nak mengecewakan kita

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang berhntu..mcm² dah berkenan nie..tinggal nak tunggu 11.11 je..😊🤗🤭🤭

      Delete
  2. Selamat bersoping-soping Suzie... memang berbaloi kalau soping di PGmall, ingat nak menyoping gak ni hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama la dgn sis lin selamat bershopping..😊🤗😍😍

      Delete