Pengorek pensel elektrik yang sangat awesome!! Pengorek pensel elektrik yang sangat awesome!! - Siti Suziana Dot Com

Pengorek pensel elektrik yang sangat awesome!!

Pengorek pensel elektrik yang sangat awesome!!


Musim PDPR nie anak² bnyk guna pensel utk  menulis & mewarna..Bila anak² suka mewarna habis colour semua tumpul..Part nie la yg kadang² datang malas aku nak korek pensel..korek² kejap² mata patah..korek lagi patah lagi..smpi pendek pensel tu aku kerjakan..🤣🤣



Zaman dah canggih pe lagi aku saje gatal tangan pergi search kat shopee jumpa pula sharpener electric nie..Aku suruh husbnd aku Mohd Nadzif Misman belikan (tukang pau laki)..😅😅 



Bila barang dah smpi aku try la pakai..mudah jgk nak guna..Tak de la sakit tangan aku nak mengorek satu² pensel lps nie..🤣🤣 Masalah mata pensel patah tiada lagi..🤭🤭

Disebabkan ramai yang tanya link sis share link shopee kat bawah nie ya..😊🤗

SHOPEE SHARPENER

Sekian sharing aku utk kali nie..😊🤗😍😍

Post a Comment

8 Comments

  1. Kalau ada anak2 belajar sekolah rendah memang berbaloi beli satu kat rumah

    ReplyDelete
  2. Sama macam adik Sis juga beli ni.. tak silap masa mula dulu dia beli harga macam rm80 gitu.. skg ada macam-macam dan ada gak yang murah kannn

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu sis..kalau produk baru keluar mmg mahal..lama² baru murah..

      Delete
  3. Fuhyoooo.. Mudah gilooo.. Niceee... nak tunggu saLe 9.9 la gituuuu.. heheh

    ReplyDelete
  4. Wah menariknya.. bagus juga ada masa tengah PdPR nih kan.

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.