Ticker

6/recent/ticker-posts

Buffet Ramadhan 2023 - Citarasa Ramadhan di Amansari Hotel Seri Alam

As'salam, Hye uolllss..Kalau korang tanya kat mana ada buffet ramadhan makan sup gearbox sedap?? Jom aku bawa korang makan di Amansari Residence Resort - Official kat sini ada sup gear box singnature dish dari air tangan Chef Aris mesti korang puas hati..


Sup nya sedap di hirup & dimakan bersama dengan roti atau nasi putih..Kalau bubuh sambal kicap yang disediakan confirm bertmbh roti tu nnt..๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ



Bukan itu sahaja korang jugak boleh nikmati 150 jenis juadah yang begitu menyelerakan di bulan ramadhan ini seperti aneka gulai kawah paru, daging tetel, kambing, ikan & ayam..





Disini ada juga live stall yg boleh korang nikmati seperti Roti John, murtabak, pasta, char Kuew teow & aneka goreng².. 






Banyakkan menu yg best² belum lagi aneka minuman, kuih-muih, buah-buahan & kerabu..Kudap-kudapan kerepek, biskut raya, aiskrim & coklat fountain pun ada jgk, confirm kanak² suka..๐Ÿ˜๐Ÿ˜


Menarikkan semua menu kat sini..Bermacam² makanan yang sedap² korang boleh dapatkan kat sini..Pasti membuatkan korang suka dengan hidangan disini..Tempat pun selesa & siap ada persembahan live band untuk hiburan korang ketika berbuka puasa..Berminat nak booking boleh lihat link dibawah ini..๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡


꧁•⊹٭๐™ฑ๐š„๐™ต๐™ต๐™ด๐šƒ ๐š๐™ฐ๐™ผ๐™ฐ๐™ณ๐™ท๐™ฐ๐™ฝ ๐Ÿธ๐Ÿถ๐Ÿธ๐Ÿน٭⊹•꧂
๐Ÿ“ŒAmansari Seri Alam
๐Ÿ“…25 March ~ 20 April 2023
⏰️6.30pm ~ 10pm

๐Ÿ…ฝ๐Ÿ…พ๐Ÿ†๐Ÿ…ผ๐Ÿ…ฐ๐Ÿ…ป ๐Ÿ…ฟ๐Ÿ†๐Ÿ…ธ๐Ÿ…ฒ๐Ÿ…ด
๐Ÿ’ฐRM88 Dewasa
๐Ÿ’ฐRM48 Kanak-kanak (6~11thn)
๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ Early Bird BUY 10 FREE 2 
(6 Feb ~ 26 Mar 2023)

Utk tempahan hubungi
☎️ +607-381 7070
☎️ +6012-794 7488

๐Ÿ•ŒRuang solat disediakan


Post a Comment

0 Comments