Ticker

6/recent/ticker-posts

Buffet Ramadhan 2023 - TASTE OF JOHOR buffet hanya RM45 sahaja?!!

Buffet Ramadhan 2023 - TASTE OF JOHOR buffet hanya RM45 sahaja?!! | As'salam & hye semua..Mesti terkejut kan tgk buffet ramadhan kali ini aku share bawah RM50..Ya betul korang nie la harga buffet kat Taste Of Johor.. 


Semua menu-menu yang disediakan terlebih berbaloi dengan harga yang korang bayar tau..Tahun ini ia megadakan buffet ramadhan di Dewan Jalan Pekaka Taman Perling..Kalau korang nak cari lokasi nya ia terletak sebaris dengan Hotel Amerin..Senang jer bila korang dh sampi kat Hotel Amerin depan sikit dah jumpa..



Tempat nya pun cukup selesa..Dah macam pergi kenduri kawin pulak..Dewan ini boleh muat seramai 240 orang.. Konsep yg di bawa open air..Sejuk & nyaman jer sambil makan ada angin tiup..๐Ÿ˜


Pelbagai menu masakan kampung ada disediakan disini antaranya..
๐Ÿ€Sup Merah Gear Box & roti perancis
๐Ÿ€Ikan Bakar Tradisi Sand Village 
๐Ÿ€Satay Ayam & Daging
๐Ÿ€Bubur Lambuk
๐Ÿ€Ayam Bakar
๐Ÿ€Laksa Johor
๐Ÿ€Ayam Masak Lemak cili api
๐Ÿ€kari ayam
๐Ÿ€Ayam goreng berempah
๐Ÿ€Asam pedas tetel
๐Ÿ€Kupang masak sambal
๐Ÿ€Asam Pedas Ikan
๐Ÿ€Daging masak kicap 
๐Ÿ€Pucuk Ubi masak lemak
๐Ÿ€Aneka Kuih muih talam & bingka,
๐Ÿ€Aneka buah-buahan & macam² lagi..

Banyakkan menu yang disediakan siap ada sup gearbox lagi..Berbaloikan dengan harga yang korang bayar dapat bermacam² menu..Disini aku paling suka ikan bakar dia sedap betul pes ikan bakar yang dia gunakan memang resepi turun temurun pes ikan bakar nie..Sup Gear Box pun sedap..Asam pedas dia pun aku suka sangat memang kena dengan selera & tekak aku..Jom aku belanja gambar-gambar untuk tontonan korang..HeHe







Bukan itu sahaja..menu bakar² seperti satay, ikan bakar & ayam bakar pun ada juga..




Tak lupa jugak Laksa Johor & bubur lambuk pun ada jugakk..Kudap² paling kanak² suka sosej, nugget & french fries..Tak lupa juga aneka air yg berwarna-warni..๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜Š







Menarikkan gambar-gambar tadi..Tengok pun nampak sedap apatah lagi rasanya..Apa tunggu lagi korang jom booking slot korang cepat sebab harga Early Bird sedang berlangsung sekarang..๐Ÿ˜Š๐Ÿค—

꧁•⊹٭๐™ฑ๐š„๐™ต๐™ต๐™ด๐šƒ ๐š๐™ฐ๐™ผ๐™ฐ๐™ณ๐™ท๐™ฐ๐™ฝ ๐Ÿธ๐Ÿถ๐Ÿธ๐Ÿน٭⊹•꧂

๐Ÿ“ŒTaste of Johor 
(Dewan Pekaka berderet dengan rumah kedai sebelah hotel Amerin Tmn Perling)
๐Ÿ“…25 March ~ 20 April 2023
⏰️6.30pm ~ 10pm

๐Ÿ…ฝ๐Ÿ…พ๐Ÿ†๐Ÿ…ผ๐Ÿ…ฐ๐Ÿ…ป ๐Ÿ…ฟ๐Ÿ†๐Ÿ…ธ๐Ÿ…ฒ๐Ÿ…ด
๐Ÿ’ฐRM45 Dewasa
๐Ÿ’ฐRM35 Warga Emas >60 tahun
๐Ÿ’ฐRM25 Kanak-kanak (6~12thn)

๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃEARLY BIRD‼️‼️
๐Ÿ’ฐRM40 Dewasa 

Utk tempahan hubungi
☎️ +6013-752 9277
☎️ +6019-565 6831

๐Ÿ•ŒRuang solat disediakan

Post a Comment

0 Comments