Ticker

6/recent/ticker-posts

BBQ BUFFET DINNER DI GRAND PARAGON HOTEL JB

BBQ BUFFET DINNER DI GRAND PARAGON HOTEL JB || As'salam & hye untuk korang yang sudi baca blog aku.. Sempena bulan September ini Cafe Para-Para di Grand Paragon Hotel JB menyajikan menu-menu yang semestinya sedap & menyelerakan.. Tema kali ini ia membawakan konsep BBQ BUFFET DINNER. 

Pelbagai menu seafood,ayam & dessert yang diolah menjadi menu yang pasti korang suka & akan repeat lagi. Aku dah cuba rasa menu-menu kat sini, paling aku suka Sotong Sumbat Percik memang merecik korang rasa dia.. Tak dapat aku nak gambarkan kesedapannya macam mana.. Korang kena la rasa sendiri..HeHe๐Ÿ˜‚

Kat sini ada juga menyediakan menu Seafood On Ice seperti Udang Putih, Kupang & Udang galah korang boleh nikmati dengan sos lemon & tabasco memang mantap.. Seafood dia rasa fresh memang sedap dimakan begitu sahaja..Tak cukup dengan seafood on ice korang boleh pulak cuba Cold Tapas. Menu ini seperti Smoked Salmon with lemon, Salad Nicoise, Potato salad with Dill & Shrimp, Coleslaw, Waldrof Salad, pelbagai Tapas & Bruschetta. Ia boleh dimakan sebagai appetizer memang sedap dimakan bersama sos yang disediakan.Untuk korang yang suka makan nasi menu hidangan utama ada disediakan seperti Nasi Putih Kukus, Ayam Kalio Minang, Daging Black Pepper, Ketam Lembut Goreng, Udang Butter, Stir Fried Broccoli, Black Mushroom & Carrot, Salmon Piccata with Creamy Caper Sauce, Oxtail Osso Buco, Vegetable Lasagna & Sotong Sumbat Percik.Makanan yang dihidangkan panas-panas ada disediakan di live station seperti BBQ Honey Chicken Wings, Seafood Skewer, Jumbo Sausage, Beef Skewer, Shell Out & Laksa Nyonya..
Yang nak mencuba menu Itik boleh la cuba Pecking Duck Roll.. Yang sukakan kambing boleh cuba Roasted Crusty Garlic Lamb Rack dengan pelbagai sauce.


Tak lengkap jika tak ada Dessert kan..Aku paling suka Cheese Tart & Marshmallow deep coklat berkali-kali aku makan tak cukup satu..HaHa๐Ÿ˜‚ Kek-Kek, Bubur, puding, Jelly, Apple strudel, Ice Cream & Ice Kacang juga ada disediakan.

Macam mana korang banyak kan menu-menu yang ada dalam BBQ Buffet Dinner ini.. Apa tunggu lagi cepat dapatkan tempahan awal di keterangan dibawah sebelum slot penuh..๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜


๐Ÿ…ฑ๐Ÿ…ฑ๐Ÿ†€ ๐Ÿ…ฑ๐Ÿ†„๐Ÿ…ต๐Ÿ…ต๐Ÿ…ด๐Ÿ†ƒ ๐Ÿ…ณ๐Ÿ…ธ๐Ÿ…ฝ๐Ÿ…ฝ๐Ÿ…ด๐Ÿ†

๐Ÿ“Grand Paragon Hotel JB

๐Ÿ“…Every Saturday

⏰️7pm to 10:30pm


*SPECIAL PRICE PROMOTION FOR SEPTEMBER*

๐Ÿ’ธRM98 nett per adult

๐Ÿ’ธRM49 nett per children (5 to 1 2 years old)


*OCTOBER PRICE*

๐Ÿ’ธRM108 nett per adult

๐Ÿ’ธRM54 nett per children (5 to 1 2 years old)


For reservations and more details:

☎️ 07-268 5255/5222

๐Ÿ“ฑhttps://wa.me/60167337363

๐ŸŒwww.grandparagonhotel.com.my

๐Ÿ“ฉ info@grandparagonhotel.com.my

๐Ÿ“ 18, Jalan Harimau, Taman Century, 80250 Johor Bahru, Johor


*Kindly make your booking in advance

Post a Comment

3 Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.