Ticker

6/recent/ticker-posts

WORDLESS WEDNESDAY - IKAN BAKAR SEDAP

WORDLESS WEDNESDAY - IKAN BAKAR SEDAP | Menu ikan bakar pasti menjadi favret semua orang bila makan tengah hari. Menu ini paling simple nak masak. Tak payah susah-susah nak masak lauk lain siang ikan cuci² sikit lumur garam letak pes sikit dah boleh bakar atas pan atau tempat bakar ikan..


Kalau korang ada kat area JB boleh lah cuba pes ikan bakar the sand village.. Sedap betul ikan bakar dia..Korang boleh la cuba masak sendiri dengan menggunakan pes yang dia jual..


Kalau rasa² malas nak masak boleh la pergi ke Restoran nya yang bertempat di Taman Nusa Sentral di Nusajaya iaitu Restoran Taste of Johor.. Pelbagai menu ikan bakar korang boleh oder..Daripada ikan kecik smpai la ke besar..



P/s: Lapar pulak bila cerita ikan bakar nie..Balik keje nanti aku nak try bakar ikan pulak la..hehe๐Ÿคญ๐Ÿคญ

Post a Comment

5 Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.