Jom Makan Nasi Dulang Sedap di Rumah Mas JB

Jom berbuka puasa makan Nasi Dulang Sedap di Rumah Mas JB|Bulan puasa nie teringin juga nak makan dalam dulang.. Dulu² zaman kecik² rajin makan dalam dulang bagus utk megeratkan silaturahim mak sy cakap..Biar rapat adik beradik katanya..hehe๐Ÿ˜Š๐Ÿค—


Jom aku share dengan korang tempat makan sedap kat JB nie iaitu RUMAH MAS.. Korang boleh oder set menu untuk hidangan berbuka puasa nanti..Setiap set menu korang boleh makan 4 pax.. Berbaloikan harga pun berpatutan..๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Delivery akan dibuat bermula jam 3.00pm sehingga 5.00pm.. Sempat la kalau korang oder nanti runner hantar kat ofis jer..Senang balik nnt tinggal tunggu waktu nak berbuka puasa jer..kann..kann..๐Ÿ˜Š๐Ÿค—

๐Ÿ‘ฉ‍๐ŸณSET NASI DULANG RAMADHAN‼️
๐Ÿ“Open order bermula *5hb April*
✅Selasa - Nasi Daging Utara (RM59)
✅Rabu - Nasi Bukhara Ayam (RM49)
✅Khamis - Nasi Ayam Roasted (RM49)
✅Jumaat - Nasi Ambeng Jawa (RM49)
✅Sabtu - Nasi Minyak Kawen (RM49)
✅Ahad - Nasi Tomato/Jagung (RM49)

๐Ÿš—Penghantaran bermula pada jam 3-5pm. (Harga mengikut kawasan)

๐Ÿ‘‰Return Old Dulang Rebate RM2.00.


Aku dah rasa makan nasi ambeng oder dengan RUMAH MAS memang sedap nasi lembut, lauk ayam kicap memang kena dengan tekak aku..Bila gabungkan dengan serunding, mee goreng dan ikan masin memang padu la..Terasa sedap nya disitu..HeHe..Memang rasa original masakan Johor..


Nasi Daging Utara nie aku belum cuba lagi.. Tapi aku de baca feedback yang dah pernah cuba Nasi Daging Utara nie memang sedap..Tak rugi kalau korang oder untuk makan-makan dengan family.


Nasi Bukhara nie tengok macam sedap..Berbaloi oder makan 4 orang..


Nasi Ayam Roasted nie ayam seekor tu dia bagi puas boleh ratah makan ayam je..haha


Korang RUMAH MAS juga dibuka untuk korang yang nak DINE IN di sini..Menu² lain pun ada..Paling fames Nasi Kerabu..Korang juga boleh tgk list menu² dibawah yang menarik pasti menjadi pilihan utk berbuka puasa nanti..Apa tunggu lagi cepat² booking slot utk DINE IN..๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜๐Ÿค—






๐Ÿ“ŒAlamat  : No 96, Jalan beringin, Taman Melodies JB.(Waze Rumah Mas)

⏰ Buka Dari Jam 4.30pm Hingga 8.30 pm sahaja. (TUTUP Setiap HARI ISNIN)

Untuk tempahan, sila hubungi:
☎️ +607 336 4806
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/+601136821851

Post a Comment

1 Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.