Nikmatnya makan Serawa Durian sedap di "ARABIAN NIGHTS" Thistle Hotel JB

Nikmatnya makan Serawa Durian sedap di "ARABIAN NIGHTS" Thistle Hotel JB |  Bila tiba bulan puasa menu durian mesti tak dapat dipisahkan. Durian pasti akan menjadi santapan dalam menu² sampingan seperti Serawa Durian, Bubur Kacang Durian, Durian Goreng & makan durian.. Kali nie Thistle Hotel telah menyajikan durian sebagai salah satu list menu dalam buffet ramadan tahun ini..

Tahun ini Thistle Hotel mbawakan menu bertemakan ARABIAN NIGHTS. Lebih 139 jenis menu disajikan termasuk menu utama iaitu

🥘Kibas Panggang 30 Hari
🥘Daging Panggang Rusuk Barbeku
🥘Sup Gear Box
🥘Lebanese Chicken Smoked Biryani Rice 
🥘Gulai Kawah Daging Salai dan Pisang Muda
🥘Mee Goreng Kawah 
🥘Turkish Ice Cream Stall
🥘Ikan Bakar Sg Chat
🥘Fresh Durian Kampung Stall
🥘Cendol Pulut & Cendol Durian
🥘Durian Goreng
🥘Air Balang Teh Bunga Kekwa 




















Tak lengkap kalau tak cuba pencuci mulut &  aneka kuih muih tradisional & moden..






















Sambil makan uollss akan didendangkan dengan alunan merdu dari persembahan #thestyloviolinist dari AKMAL DANIEL & celoteh Emcee iaitu EMBUN JB serta persembahan Band The Morning Glory.. 



Aku nak tunjukkan korang nie la menu yang berasaskan durian.. Durian goreng ini menjadi menu pilihan penting setiap pengunjung yang datang kesini..Ia digoreng rangup untuk mendapatkan hasil yang cantik.. Serawa Durian sedap sangat.. Terasa pekat santan & lemak nya..Memang pandai la chef kat situ sediakan & masak..




Apa tunggu lagi jom dapatkan voucher utk menikmati hidangan yang sedap & santai ini..😊🤗😍😍
Tempat solat lelaki perempuan ada juga disediakan..😊

p/s; untuk uollss yg penggemar buah durian dekat buffet ini ada disediakan stall durian kampung & kawin. Uollss boleh makan bnyak mana yg uollss nak..😊🤭🤗😍

📍Orchid Ballroom at Thistle Hotel JB
🗓 3 April 2022 ~ 2 May 2022
⏰️ 6.30pm ~ 10.00pm 

📣📣EARLY BIRD VOUCHER 
(Purchase before 2 April 2022)
☘️RM108 Nett Adult 
☘️RM58 Nett Child (6-12 years)/Senior Citizen

📣NORMAL PRICE
☘️RM128 Nett Adult
☘️RM68 Nett Child/Senior Citizen 

For reservations and enquiries 
☎️ +607 222 9234 / +6012 789 2092
📱 https://wa.me/60127892092
📧 salesthistle.johorbahru@thistle.com.my 
📧 fnbcoordinator.jb@thistle.com.my


Post a Comment

4 Comments

  1. Menu di Thistle tak pernah mengecewakan, memang sedap aje laa kannn..

    ReplyDelete
  2. Huwaaaaaaaa ada durian ni siti, sedap giler tema arabian night dia... best pernah pi sini dulu masa tu anak buah kahwin stay one night. Best thistle!

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.