Buffet Ramadan 2022 - Citarasa Serantau Dulang Buffet Break Fast di Ponderosa

Buffet Ramadan 2022 - Citarasa Serantau Dulang Buffet Break Fast di Ponderosa | As'salam dulu² masa aku kecil² merasa la juga makan nasi hidang dalam dulang..Aku,  adik² aku & cousin kita orang makan sama² smpai berebut² nak amik lauk..๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… Buffet ramadan kali nie Ponderosa Golf & Country Club membawakan Citarasa Serantau Dulang Buffet Break Fast.. Uollss boleh la merasa makan dalam dulang..Terasa la nostalgia dlu² kan..kan..๐Ÿ˜Š๐Ÿค—


Citarasa Serantau ini menyediakan 2 jenis hidangan iaitu Muhibah set & Biryani set.. Set² ini uollss boleh pilih 1 menu yang menjadi pilihan uollss dari 3 jenis menu yang ada untuk setiap set. Set ini uollss boleh makan untuk 6 orang.. Berbaloikan..๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜


SET MUHIBBAH

3 menu pilihan

๐Ÿ€Asam Pedas Ikan

๐Ÿ€Daging Salai

๐Ÿ€Ayam Percik

Side Dish & Dessert

Nasi Putih, Lo han chai, Omelete, Telur Masin, Ikan Masin, Ulam², Sambal Belacan, Buah-buahan & Kuih muih


SET BRIYANI

3 menu pilihan

๐Ÿ€Daging Rendang Tok

๐Ÿ€Briyani Kambing

๐Ÿ€Kari Ayam

Side Dish & Dessert

Nasi Briyani, Papadom, Kari telur, Sayur Dalca, paceri nenas, kuih muih & Dessert.

Mesti korang nak tau kan ok tak rasa nya.. Alhamdulillah aku dh try sedap semuanya.. Yang paling aku suka nasi bryani, Daging rendang Tok, Daging Salai, Ayam Percik & Asam Pedas Ikan memang menepati citarasa aku.. Menu lain seperti Sate, Bubur Lambuk, Dessert, kuih muih, cendol, ABC ada juga disediakan. Nak tengok gambar apa yang menarik boleh lihat di FB Siti Suziana




Ia juga ada menyediakan khidmat take away atau delivery. Untuk menu take away ini uolls boleh makan utk 4 orang so bebaloi la tak payah susah² nak masak oder je..hehehe๐Ÿ˜Š๐Ÿค— makanan yang dipesan akan dihantar atau boleh ambil seawal jam 5 petang.. Apa tunggu lagi uollss boleh la pilih menu apa yang bakal menjadi santapan uollss utk berbuka puasa nanti.. Keterangan lanjut untuk tempahan Early Bird utk slot Dine in atau take away & delivery boleh la rujuk di bawah ini..๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡

FB:- PonderosaGolfCountryClub

IG:- PonderosaGolfCountryClub

For bookings:
☎️ 019 - 758 8093 (F&B)
๐Ÿ”— https://wa.link/pyp95c


Post a Comment

1 Comments

  1. Dah lama tak makan dalam dulang. Dulu makan dalam dulang waktu sekolah dan asasi sebab berbuka puasa. uwaa rindunya

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.