Kek Sedap Kurang Manis dari Azie Nozie Bakery Pasir Gudang

Kek Sedap Kurang Manis dari Azie Nozie Bakery Pasir Gudang | As'salam ari nie aku nak share dengan uollss kek sedap & cantik yang aku oder dari satu bakery nie.. Kek nie aku oder untuk meraikan majlis hari lahir Aisyah Azzahra yang ke-6 sebelum nie memang aku pernah oder tapi tak sempat nak share kali nie baru berkesempatan..😂😂


Pada dua hari yang lepas aku whatsapp untuk oder kek dengan Azie Nozie Bakery. Alhamdulillah rezeki aku dapat masuk slot hari sabtu. Syukur azie masih boleh terima oder aku.. Nasib baik aku nak guna kek yang aku oder tu lepas maghrib kalau tak melepas aku nak kne cari baker kek homemade yang menepati citarasa aku..Cerewet jgk aku nie erk..haha😅😅

Kali nie aku minta tema Frozen..Biasa la majority semua anak permpuan mesti suka dengan kartun Frozen kan..hehe Masa aku oder tu dia bagi pilihan untuk flavor kek span & 2 jenis krim yang aku nak letak pada kek tu nanti..


Aku pun pilih Tema Frozen, kek bentuk bulat, kek span strawberry & krim vanila + nutella.. Akhir sekali nak lilin no berapa dan ucapan apa aku nak letak..

Setelah tiba hari nya aku suruh adik aku yang ambil kek kerumah azie.. Dia ada menyediakan delivery tapi aku pilih utk ambil sndri.. Sebab aku tak sure kol berapa aku smpai ke rumah masa tu.. Bila adik aku dh amik teruja aku tgk.. Cantik nya kek azie buat.. Tq Azie sbb merialisasikan kek yang cantik sempena hari lahir anak aku Aisyah Azzahra..



Untuk uollss yang nak mencuba kek buatan hasil tangan dari Azie Nozie Bakery boleh lihat di FB Azie Nozie Bakery. Macam² jenis kek dia pandai buat..Dari deko cheese tart, kek hari jadi smpai la kek kawin pun dia de buat uollss..Hope info yang aku sharing dapat bantu uollss..Tq sudi baca blog aku..😊🤗😍🥰


Post a Comment

2 Comments

  1. Cantik-cantikkk... nanti bolehlah order dengannya..

    ReplyDelete
  2. Ya Allah.. sedapnyaaa.. kecur air liur.. comel kek tuh.. Senang kalau banyak dia leh buat.. order sekaligus tu je cheese tart dengan kek kan.. Thanks info.. Save.. hehee

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.