Nikmati buffet Citarasa Ramadan di Amansari Residence Bandar Seri Alam JB

Nikmati buffet "Citarasa Ramadan" di Amansari Residence Bandar Seri Alam JB | Bulan puasa pasti ada yang mencari tempat yang ada makan sedap atau makanan favret untuk dijadikan juadah berbuka puasa.. Kali ini aku nak share dengan korang buffet ramadan yang ada menyediakan Sup Gearbox.. Dengar je nama sup gear box dah telan air liur dibuat nya..haha


Tahun ini Amansari Residence Bandar Seri Alam membawakan tema buffet iaitu CITARASA RAMADAN. Menu istimewa kali ini ialah Sup Gearbox. Confirm gearbox ini menjadi pilihan uollss utk berbuka puasa di sini.. Ia menyediakan menu yang dihidangkan oleh chef-chef dengan berkonsepkan tradisional melayu & makanan tempatan.. 




Lebih 150 aneka juadah yang disediakn seperti Gulai Kawah kambing, paru, daging, kari kepala ikan, asam pedas daging tetel dan tak lupa juga gulai kawah ayam kerutuk. Menu makanan utama seperti Nasi Beryani, Nasi Tomato & Nasi Hujan Panas pun turut disediakan..Menu-menu utama ini akan diselang selikan setiap hari. 

Paling aku suka Nasi beryani nya sedap dimakan dengan aneka lauk lala masak lemak cili api & paceri nenas memang membuka selera aku.. 

Lepas tu aku try pula makan Murtabak & roti john pun sedap..Sama rasa mcm beli kat pasar malam.. Tak lupa juga durian goreng uollss..mana² mesti aku cari durian goreng dlu..πŸ˜‹πŸ˜‹

Jom aku blnje gmbr² menarik semasa aku makan kat sini..

























Menarikkan semua menu yang dihidangkan.. Apa tunggu lagi cepat² uolss grab harga Early Bird utk penjimatan yg lebih..Untuk info lanjut boleh lihat detail dibawah ini ya..πŸ‘‡πŸ‘‡

πŸ“Grand Ballroom @amansari
πŸ—“ 6 April 2022 ~ 1 May 2022
⏰️ 7.00pm ~ 10.00pm

πŸ“£πŸ“£EARLY BIRD VOUCHER
(4 Mac April 2022 ~ 10 April 2022)
☘️RM90 Nett Adult
☘️RM45 Nett Child

πŸ“£NORMAL PRICE
(6 April 2022 ~ 1 May 2022)
☘️RM128 Nett Adult
☘️RM64 Nett Child

For reservations and enquiries
☎️ +607 381 7070
πŸ“² www.wasap.my/0127647488

Post a Comment

2 Comments

  1. Semua nampak sedap.. sup gearbox tu memikat hatii betulll.. power habis tu kalau curah sambal kicap ekkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Orang Johor kan sambal kicap mesti kena letak lebih..hahah

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.