Wordless Wednesday || Kambing Bakar Percik Cheese Leleh

Wordless Wednesday||Kambing Bakar Percik Cheese Leleh

Minggu lepas aku join food review kat Ramada Meridin Hotel JB, salah satu menu dari 80 jenis makanan aku paling teruja nak try Kambing Bakar Percik Cheese Leleh.. Bila dengar nama tu je aku dah mula la rasa nak meleleh air liur nie..🤣🤣🤣

Jom aku tunjukkan korang gmbar kambing bakar percik cheese leleh nie..Bila aku dh rasa serius memang sedap rasa kambing bakar percik cheese leleh nie..Kuah percik and cheese leleh nie mamang padu digandingkan bersama..hehe Kalau uolls nak try boleh la pergi buffet ramadan di Ramada Medini Hotel JB..😊😍



Post a Comment

0 Comments