Ticker

6/recent/ticker-posts

Buffet Ramadhan 2023 - Selera Muara Pasti Terasa di Muara Steamboat & Grill

Buffet Ramadhan 2023 - Selera Muara Pasti Terasa di Muara Steamboat & Grill | As'salam & Hye semua..Bestnya dapat berbuka puasa dekat Muara Steamboat & Grill, bukan makan steamboat jer tau..Sempena bulan ramadhan nnt korang juga boleh makan kambing golek, Nasi Dum Biryani famous pun ada tau, ia didatangkan khas dari singapore utk buffet ramadhan di Muara Steamboat kali nie.. 




Korang juga boleh menikmati pelbagai jenis makanan.. Terdapat 26 hidangan LIVE STATION dan FREE FLOW STEAMBOAT akan di sajikan kepada semua pengunjung yang datang berbuka puasa di sini antaranya..

๐ŸKambing Golek
๐Ÿ”Satay Ayam/Daging 
๐ŸœMee Goreng Mamak
๐ŸKuey Teow Goreng Kerang
๐ŸขLive Seafood BBQ 
๐Ÿ“Ayam Percik
๐ŸšBiryani Dam
๐Ÿฅ–Roti John
๐Ÿง‡Apam Balik
๐ŸตBubur Lambuk
๐ŸŠCempedak Goreng
๐ŸDurian Goreng
๐ŸŒPisang Goreng
๐Ÿฅ™Rojak Buah
๐Ÿฅ—Buah-Buahan
๐ŸฅKuih Muih & Kek
๐ŸฆAiskrim
๐ŸฅคAir Oren Asam Boi
๐Ÿง‹Air Sirap Selasih
๐ŸตAir Katira
๐Ÿง‹Teh Ais
๐ŸฏTeh Tarik
☕Lavazza Coffee 
๐Ÿง‰Cendol, ABC & Lai Chee Kang
๐Ÿซ•Free Flow Steamboat









Berbaloikan makan kat sini..Korang boleh makan banyak mana korang boleh masuk..๐Ÿคญ๐Ÿคญ Tapi ingat korang akan dikenakan bayaran jika korang ada lebihan makanan, Rm10 akan dicas untuk setiap 100 grm..


Disini tempat yang disediakan selesa sangat & exclusive.. Sambil makan sambil layan tiupan angin & nampak view singapore kat seberang laut tu jer.. Cantik view kat sini sbb nampak matahari turun memang cantik la, korang pun boleh ootd jugak tau..Untuk korang yang ada anak kecil nak bermain lari² tak payah risau tmpt sangat luas..๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜


Dekat sini korang boleh main steamboat².. seronok main masuk² makanan dalam pot tu..HeHe๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ Jangan lama² lodoh pulak bebola tu nanti..Korang juga boleh buat sos pencicah sendiri.. Pelbagai jenis sauce gravy yang korang sendiri boleh DIY sendiri..Korang boleh pilih nak letak macam-macam sos pun tak kisah janji korang suka & rasanya sedap bila campur² rasa..

Macam mana menarikkan makan kat sini..Kalau korang nak cuba jugak macam aku makan korang boleh booking sebelum slot yang korang nak fully book..Boleh lihat detail dibawah ini..




꧁•⊹٭๐™ฑ๐š„๐™ต๐™ต๐™ด๐šƒ ๐š๐™ฐ๐™ผ๐™ฐ๐™ณ๐™ท๐™ฐ๐™ฝ ๐Ÿธ๐Ÿถ๐Ÿธ๐Ÿน٭⊹•꧂
๐Ÿ“ŒMuara Steamboat & Grill
๐Ÿ“…23 March ~ 21 April 2023
⏰️6.30pm ~ 10.30pm

๐Ÿ…ฝ๐Ÿ…พ๐Ÿ†๐Ÿ…ผ๐Ÿ…ฐ๐Ÿ…ป ๐Ÿ…ฟ๐Ÿ†๐Ÿ…ธ๐Ÿ…ฒ๐Ÿ…ด
๐Ÿ’ฐRM138 ๐Ÿ‘จ๐Ÿง•Adult
๐Ÿ’ฐRM98 ๐Ÿ‘ด๐Ÿ‘ตSenior Citizen (>60thn)
 ๐Ÿ’ฐRM68 ๐Ÿ‘ซChild (6~11thn)

P/S Pembaziran akan dicaj RM10 untuk setiap 100gm

T&C Applied

Utk tempahan hubungi
☎️ +6019-446 1665

๐Ÿ•ŒRuang solat disediakan

Post a Comment

0 Comments