Ticker

6/recent/ticker-posts

Buffet Ramadhan 2023 - Warna-warni buffet ramadhan di GRAND PARAGON HOTEL JOHOR BAHRU

Buffet Ramadhan 2023 - Warna-warni  buffet ramadhan di GRAND PARAGON HOTEL JOHOR BAHRU | As'salam dan hye semua..Bila baca tajuk jer dah warna-warni mesti korang dah boleh agak bertapa berwarna-warni nya buffet ramadhan yang dibawakan oleh Grand Paragon Hotel untuk tahun ini.. Dengan bertemakan warna-warni buffet ramadhan pelbagai menu yang sedap-sedap dan beraneka warna disajikan kepada korang yang berkunjung kesini..



Korang pernah makan nasi 7 benua.. Buffet Ramadhan kali ini Grand Paragon Hotel, Johor Bahru Membawakan kelainan dalam list menu buffet tahun ini..Ia menyajikan menu yang menarik seperti Nasi 7 benua, ada pelbagai jenis nasi iaitu (Nsi beringin, dagang, minyak, kunyit, kerabu, hujan panas & tomato).




korang boleh la makan dengan Kambing golek khuzi, Gearbox kambing masak merah, Rendang itik, Siakap goreng mango sauce dan bermacam² menu lagi ada uollss.. 


Masa time preview tu aku cuba la jgk nasi 7 benua nie sedap uollss memang kena dengan tekak aku,paling suka sup gearbox memang ngam la makan dgn nasi 7 benua..




Tak lupa jugak lauk menu utama yang confirm korang suka iaitu Ayam masak lemon sauces, Daging bakar dengan sauce chimmichuri, Siakap masak asam pedas sayur asin, siput sedut masuk rebung lemak cili api, udang butter, pucuk ubi masak lemak, brokoli masak sos tiram, ketam masak chilli dgn mantao..






Macam mana korang banyakkan menu kat sini..Bukan itu sahaja tau..Bubur lambuk, shawarma, Lok-Lok & Yong Tau Fu, penang Kuew Teow, satay & Dim sum pun ada juga..




Kuih-muih & kek mesti la kena ada kan..Baru la lengkap..Untuk minuman korang boleh pilih sama ada nak air tebu, air khatira, air bandung, air buah naga, air kiwi, ABC, Leng Chee Kang, cendol, kopi o & teh tarik..Puas hati kalau dapat rasa semua air kan..Mahu kenyang air nanti..HaHa๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ


Sambil menikmati semua hidangan korang akan didendangkan dengan persembahan angklung yang pasti membuatkan korang enjoy dengan persembahan ini..

Kalau korang nak cuba makan disini cepat² booking slot, untuk keterangan lanjut boleh lihat detail utk dapatkan voucher dibawah ini.. 

꧁•⊹٭๐™ฑ๐š„๐™ต๐™ต๐™ด๐šƒ ๐š๐™ฐ๐™ผ๐™ฐ๐™ณ๐™ท๐™ฐ๐™ฝ ๐Ÿธ๐Ÿถ๐Ÿธ๐Ÿน٭⊹•꧂
๐Ÿ“ŒHotel Grand Paragon
๐Ÿ“…24 March ~ 21 April 2023
⏰️7pm ~ 10pm 
๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ…”๐Ÿ…๐Ÿ…ก๐Ÿ…›๐Ÿ…จ ๐Ÿ…‘๐Ÿ…˜๐Ÿ…ก๐Ÿ…“ ๐Ÿ…Ÿ๐Ÿ…ก๐Ÿ…ž๐Ÿ…œ๐Ÿ…ž 
๐Ÿ’ฐRM118 nett per Adult
*Beli voucher sehingga 19 Mar 2023* 
๐Ÿ…ฝ๐Ÿ…พ๐Ÿ†๐Ÿ…ผ๐Ÿ…ฐ๐Ÿ…ป ๐Ÿ…ฟ๐Ÿ†๐Ÿ…ธ๐Ÿ…ฒ๐Ÿ…ด 
๐Ÿ’ฐRM148 Nett ๐Ÿ‘จ๐Ÿง•Adult
๐Ÿ’ฐRM98 Nett ๐Ÿ‘ด๐Ÿ‘ตSenior Citizen (>55thn)
๐Ÿ’ฐRM74 Nett ๐Ÿ‘ซChild (5~12thn) 
Utk tempahan hubungi
☎️ +6016-733 7363 / +607-2685222 / +607-2685255
๐Ÿ•ŒRuang solat disediakan

Post a Comment

0 Comments