Ticker

6/recent/ticker-posts

RAMADHAN BUFFET NASI ARAB YAMANI DI RESTORAN STAR HADRAMOUT JB & PUTERI HARBOUR ISKANDAR PUTERI

RAMADHAN BUFFET NASI ARAB YAMANI DI RESTORAN STAR HADRAMOUT JB & PUTERI HARBOUR ISKANDAR PUTERI | As'salam & Hye semua..Ada yang tanya aku Restoran Star Hadramout yang aku buat review sebelum nie DISINI tak ada buat buffet ramadahan ke?? Mesti la ada korang..Aku pun suka makan nasi arab yamani nie..Sebelum nie aku tak pernah makan buffet ramadhan kat sini.. InsyaAllah tahun nie aku cuba jugak..Ada yang cakap dia orang terasa nak makan bila bulan puasa nanti nak bawa family..Almaklum la hujung bulan dah nak gaji nie boleh la korang beli voucher early bird awal baru berbaloi beli banyak kan..kan..HeHe    


Tahun lepas buffet ramadhan Nasi Arab Star Hadramout banyak mendapat sambutan yang menggalakkan, kali ini ia muncul lagi untuk tahun 2023 ini.. Korang boleh pilih sama ada hendak berbuka puasa bersama keluarga atau kawan-kawan di Restoran Star Hadramout JB atau di Perkarangan Parking Puteri Harbour Iskandar Puteri JB. 




Pelbagai juadah Nasi Arab yang bermacam-macam jenis disediakan..Lauk daging atau ayam yang dimasuk lembut & juicy memang menjadi berselera untuk makan lagi.. 




Bukan itu sahaja manisan arab dengan pelbagai khunafa & baklava turut disedikan. Berbaloi dapat makan khunafah banyak kali kan..


Yang sukakan kudap kudapan dengan menu sampingan seperti roti muluwah yang boleh dimakan bersama daging kebab, ayam kebab & aneka humus seperti Tabbouleh, hummus, muttabal, arabic salad, baba ghanouj dan Fattoush pun ada..


Korang apa tunggu lagi jom cepat-cepat booking sebelum fully book untuk buffet ramadan tahun ini..Korang boleh lihat detail dibawah ini untuk booking ya..


꧁•⊹٭๐™ฑ๐š„๐™ต๐™ต๐™ด๐šƒ ๐š๐™ฐ๐™ผ๐™ฐ๐™ณ๐™ท๐™ฐ๐™ฝ ๐Ÿธ๐Ÿถ๐Ÿธ๐Ÿน٭⊹•꧂
๐Ÿ“ŒRestoran Star Hadramout
⏰️7pm ~ 9pm

๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ…”๐Ÿ…๐Ÿ…ก๐Ÿ…›๐Ÿ…จ ๐Ÿ…‘๐Ÿ…˜๐Ÿ…ก๐Ÿ…“ ๐Ÿ…Ÿ๐Ÿ…ก๐Ÿ…ž๐Ÿ…œ๐Ÿ…ž
Buy 10 FREE 1
๐Ÿ’ฐRM69 nett per Adult
๐Ÿ’ฐRM35 nett per Child (7~13thn)
*Beli voucher sebelum 15 Mar 2023*

๐Ÿ…ฝ๐Ÿ…พ๐Ÿ†๐Ÿ…ผ๐Ÿ…ฐ๐Ÿ…ป ๐Ÿ…ฟ๐Ÿ†๐Ÿ…ธ๐Ÿ…ฒ๐Ÿ…ด
๐Ÿ’ฐRM75 Nett ๐Ÿ‘จ๐Ÿง•Adult
๐Ÿ’ฐRM40 Nett ๐Ÿ‘ซChild (7~13thn)

Utk tempahan hubungi
☎️ +6011-11854766 / +6011-11519766
๐Ÿ•ŒRuang solat disediakan

Post a Comment

1 Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.